alla kategorier
fordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
tjänster & kampanjer

Saab 900i -88 19600 mil

  • Saab 900i -88 19600 mil
  • Saab 900i -88 19600 mil
  • Saab 900i -88 19600 mil
  • Saab 900i -88 19600 mil
Hej!

Detta är något jag inte ville vara med om på väldigt länge, men måste tyvärr sälja min älskade Saab 900i med tåren i ögat.
Det är och kommer vara den bästa bil jag kört, väldigt svårt att hålla tillbaks leendet när man kör Saaben på fina landsvägar längs kusten.

Som med alla äldre bilar finns det problem, som tur är så finns inte många med denna. Det största problemet är kallstarten. Den har absolut inga problem att starta och speciellt inte under vintern, men när man haft igång motorn i cirka 3 minuter tills den börjar bli varm så får man hålla in gasen för att hålla den vid liv. Vad jag förstått kan det handla om en kallstartsventil, men jag är inte säker. Kommer du och tittar på bilen kommer jag visa dig allt du behöver veta.

Rost finns, på höger sida har tidigare ägare repat bilen i nederkant så det är en länga med rost där, finnes även rost i dörrkarmar vilket är vanligt på dessa modeller. Underredet är oerhört fint och rostfritt, fått komplimanger på de besiktningar jag varit på under min ägo.

Vinterdäck i bra skick medföljer, såväl som sommardäcken som förmodligen håller minst en säsong till.

Innertaket hänger som även det är vanligt på dessa modeller, dock är det löst med Pin-nålar så du får den lite romantiska känslan. Det enda som saknas är levande ljus och ett glas rött med din käresta. Resterande av interiören är i väldigt fint skick!

Anledningen till att jag måste sälja min ögonsten är då jag skaffat mig en nyare Saab och ej har plats för två.

Finner du intresse så hör gärna av dig, första kontakt sker helst via sms men mail går även bra då jag jobbar olika tider i veckan. Fler bilder kan även skickas där!

Mvh Henrik
7 000 kr5 december 2016
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Jag förstår, stäng denna information