Kranbilstransporter Uddevalla

Välkommen till LastväxlarCarlsson AB. Vi kan hjälpa Er med t.ex. kranbilstransporter av bodar, byggmaterial och båtar, samt andra specialtransporter. Grus- & schakttransporter.

Kranbilstransporter i Uddevalla | LastväxlarCarlsson AB

LastväxlarCarlsson AB

 

Kranbilstransporter, båttransporter, arbeten med kranbil etc

Vi är ett företag från Uddevalla/Lane. Med hjälp av 20 mycket kvalificerade chaufförer driver vi åkeriet sedan 15 år tillbaka.

Våra tjänster – transporter och arbete med kranbilar och lastväxlare

Vi utför transporter med Kranbilar med kapacitet från 17,5 – 92 ton/met lastväxlare,  liftdumpers, lastväxlare med timmerkran.

Vi kan hjälpa Er med t.ex. kranbilstransporter av bodar, byggmaterial och båtar, samt andra specialtransporter. Grus- & schakttransporter.

 

Fordon, släp och tillbehör

Även LVXBil med kranflak & krok & kranbil. Som tillägg till detta har vi även bl.a. budbil, minigrävare och hjullastare.

 

Helhetslösningar för transporter

Här på Lastväxlarcarlsson erbjuder vi en omfattande helhetslösning för alla typer av transporter med allt ifrån transporter av grus till båtar och hustransporter. Kontakta oss för mer information!

 

Kasebuane 119
451 93 Uddevalla

Besöksadress

Prästebäcksvägen 1
451 55 Uddevalla

Telefon:

070-346 40 41

0522-66 40 36

 


 

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information